Hvordan vil Bitcoin reagere på en rekordstigning på 30% i amerikansk BNP

De amerikanske BNP-tal for tredje kvartal frigives i næste uge, og en historisk stigning på 31,8 procent er klar til at overraske investorer. Selvom det vil være for sent at påvirke præsidentvalget i 2020, vil dataene helt sikkert påvirke aktiemarkederne og kryptokurverne.

Det seneste amerikanske økonomikort er hidtil uset, ikke kun på grund af den forventede stigning på 31,8 procent, men afspejler også den største stigning i den registrerede historie. I henhold til undersøgelsen foretaget af MarketWatch, tror de fleste økonomer, at den begrænsede forbrugerefterspørgsel og den hurtige åbning af økonomien har resulteret i den historiske stigning.

Hvordan vil Bitcoin reagere på en rekordstigning på 30% i amerikansk BNP 1
Kilde: Handelsøkonomi
De amerikanske BNP-data frigives på torsdag, og de fleste amerikanere ville have afgivet deres stemmer inden da. Så præsident Donald Trump kan ikke håbe på at få nogen betydelig føring over Joe Biden. Men Bitcoin-entusiaster håber, at den stigende BTC- og S&P 500-korrelation vil byde godt for kongen af kryptokurver.

Relaterede indlæg
Bitcoin kunne redde Microsoft og Apple fra en devalueret valuta
Forudsigelse af Bitcoin-pris – Bulls holder fortet på $ 12.800 i jagten på $ 14.000
Hvalalarm registrerer overførslen af næsten 23.000 BTC
Bitcoin Futures: $ 13K Bitcoin vækker institutioner, når CME OI stiger

Hvad stigende amerikansk BNP betyder for økonomien
De amerikanske BNP-tal betragtes som det ultimative barometer i enhver økonomi. Forbrugervækst er central for en økonomi. Forbedret efterspørgsel fra forskellige kvartaler i de sidste tre måneder er nu kommet tilbage i det sidste kvartal. Når folk åbner deres tegnebog, vil forbrugernes efterspørgsel langsomt stige.

Også lave renter var medvirkende til at skabe vækst i boligsalget. Udlejning og køb af ikke-metro boliger er også steget, siden folk flyttede fra store byer. Stigende bilsalg tilføjede også mere brændstof til den økonomiske motor.

Så hvad betyder en brølende økonomi for Bitcoin?

Hvordan vil Bitcoin reagere på en rekordstigning på 30% i amerikansk BNP 2

Selvom Bitcoin har vist sikre havnegenskaber under økonomiske afmatninger, er kryptokongen også kendt for at rejse synkroniseret med en stigende økonomi. Korrelationen af Bitcoin med S&P 500 har også gjort overskrifter tidligere. Det har bevæget sig sammen med det historiske indeks i de sidste 5-6 måneder efter hvert dal og dal.

Selvom det stigende amerikanske BNP stadig ikke vil kompensere for skaderne forårsaget af COVID-19 lockdowns, håber økonomer stadig på et relativt hurtigt opsving.

I dag er altcoins i det grønne, og det samme gælder BTC / USD-paret. Bitcoin sender nye årlige højder på bagsiden af et brølende aktiemarked og stærke fundamentale forhold. Da parret krydser $ 13.100-niveauet, håber handlende, at dets forhold til S&P 500 holder godt på sin rejse til $ 14.000-niveau.